Bescherming

Skate bescherming voor kind en volwassen

Skatebescherming kopen voor je kind en zeker weten dat je het juiste kiest ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen speciale kinder beschermsets voor het skaten. Want veilig skaten staat voorop! Het speciale kinder assortiment van skate- en fietshelmen is voorzien van kleurijke helmen, all...

Skate bescherming voor kind en volwassen

Skatebescherming kopen voor je kind en zeker weten dat je het juiste kiest ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen speciale kinder beschermsets voor het skaten. Want veilig skaten staat voorop! Het speciale kinder assortiment van skate- en fietshelmen is voorzien van kleurijke helmen, allemaal CE gecertificeerd. 

Skate Beschermsets voor kind 

De maatvoering bij het kiezen van een beschermset voor je kind is net als bij volwassenen uitgedrukt XS / S / M / L / XL. Dus wanneer wij spreken van Kinder beschermset, dan is XS als voor kinderen vanaf 2 - 3 jaar. De meest verkochte maat skate- bescherming is S en M voor de kinderen vanaf 5 jaar tot 7 jaar. Skatebescherming voor kind van 8 jaar zal de maat L goed zijn. XL is vanaf 10 tot 12 jaar. Daarna zul je al snel bij de volwassen maten moeten kijken. 

Skate beschermset voor Volwassenen

Ben je volwassenen en wil je, jezelf goed beschermen tegen een val tijdens het Skaten? Kies kwaliteit en ga bijvoorbeeld voor het merk SFR Essentials. Dit merk belooft een uiterst betrouwbare skatebescherming tegen een scherpe prijs. 

 

 

 

Minder
Meer lezen
per pagina