Alle Beschermsets

Skate- en step beschermsets | Lichaamsbescherming kind

Alle beschermsets voor kinderen zijn in het belang van goede lichaamsbescherming tijdens het skaten, steppen of rolschaatsen. Voorkom ernstige blessures voor nu en voor later door het kopen van goede skate bescherming. Wij geven u graag het juiste advies bij het aankopen van een beschermset...

Skate- en step beschermsets | Lichaamsbescherming kind

Alle beschermsets voor kinderen zijn in het belang van goede lichaamsbescherming tijdens het skaten, steppen of rolschaatsen. Voorkom ernstige blessures voor nu en voor later door het kopen van goede skate bescherming. Wij geven u graag het juiste advies bij het aankopen van een beschermset voor uw kind. Bel ons (040-7600650) voor overleg of stuur een foto in via onze klantenservice zodat wij een goede inschatting kunnen maken welke maat u nodig heeft. 

Hoofdbescherming kind | Fiets- en skatehelm

Favoriete kleuren skatehelmen zijn Blauw, en roze helmen. Uiteraard zijn alle helmen voorzien van het CE keurmerk waarmee ze gegarandeert top veilig zijn. Let wel dat bij een ernstige valpartij de helm vervangen moet worden. Je mag na een harde val of flinke impact op de skatehelm niet meer vertrouwen zonder dat deze gecontroleerd is door een expert of de helm nog voldoende bescherming bied. Waar en wanneer u dat kan doen is ons niet bekend.  Wij adviseren dan ook dat u een nieuwe skatehelm besteld na impact. 

 

Minder
Meer lezen