Over Ons

Skate 4 Kids - Snelle Levering. De Beste Service

Skate 4 Kids is jouw betrouwbare online skateshop voor alles op het gebied van skateboarding, longboarding, stuntsteppen en meer. Ook voor bescherming en ramps moet je bij ons zijn. Naast kwaliteit, scherpe prijzen en supersnelle levering staat goede service en klantvriendelijkheid bij ons bovenaan. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Ook kunnen we je met onze eigen jarenlange ervaring in de scene je optimaal voorzien van het beste advies. Wij volgen de ontwikkelingen het wereldje op de voet en werken samen met de beste leveranciers. Wij verkopen alleen merken waar we zelf ook in geloven. 

Onze medewerkers van klantenservice zorgen altijd voor een soepele afhandeling van vragen over je bestelling, verzending etc. Tijdens kantooruren maar ook daar buiten. Klachten gaan we niet uit de weg en we doen altijd ons best deze naar wens op te lossen. 

Voordelen van Skateboard Webshop

- Scherpe Prijzen
- Snelle Levering
- Uitstekende Service
- Klantvriendelijk
- Kennis van Zaken

Bedrijfsgegevens

Heb je een vraag of advies nodig?

Op werkdagen tussen 10.00u en 17.00u staan onze medewerkers graag voor je klaar. Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of Facebook messenger. Buiten kantooruren adviseren we je om via Facebook een bericht te sturen. Wij doen ons best je ook dan te kunnen beantwoorden. Vermeld altijd je ordernummer en je naam voor een snelle afhandeling.

Telefoon: 040 7600 650 
E-mail: support@myskateshop.nl contactformulier)
Facebook Messenger

Rijkers Webcom BV 
Tramstraat 13
5388GE, Nistelrode
KVK-nummer: 53794125
BTW-nummer: NL851020768B01

Klantbeoordelingen

Klik HIER om onze klantbeoordelingen te bekijken. (opent in een nieuw venster)