Plastic Cruisers


Penny board kopen ? Het complete assortiment Penny skateboards van Original tot goedkoopste. Als je over elk terrein wil kunnen skateboarden en je het leuk vindt om lekker bezig te zijn, dan is dit het ultieme Fun skateboard. De Penny board zijn herkenbaar aan het plastic skateboard deck en hebben grote soft wielen. Deze wielen zijn 59mm en hebb...


Penny board kopen ? Het complete assortiment Penny skateboards van Original tot goedkoopste. Als je over elk terrein wil kunnen skateboarden en je het leuk vindt om lekker bezig te zijn, dan is dit het ultieme Fun skateboard. De Penny board zijn herkenbaar aan het plastic skateboard deck en hebben grote soft wielen. Deze wielen zijn 59mm en hebben een zachtheid van 78A. Let ook goed op de maat van het board, ook al zijn de meeste 22 inch, er zitten ook skateboards tussen van 27 inch, of wel de Penny Nickel genoemd. De maat staat vermeld in de titel, zoals " Penny Board 22 Inch of Penny Board 27 inch. 

Waarop letten bij aankoop Penny Board? 

Let op de maat en het merk van de penny. Het echte originele merk Penny Skateboards Australia is vele malen duurder dan alle andere merken Penny boards.. Een goedkoop Penny board rond de 30 Euro is altijd een massa productie, waar goedkopere mallen zijn gebruikt en de onderdelen minder goed aansluiten. Betaal iets meer voor een goed skateboard en je zult merken dat het board fijner en langer rolt.  

 

Minder
Meer lezen