Deals

Skateboarddeal | Stunstep aanbiedingen 

Het meeste voordeel verkrijgen bij de aankoop van een skateboard of stuntstep kan alleen in onze online skateshop. Wij maken voor onze klanten speciale skateboard startpakketten, waardoor je altijd de beste skate deal krijgt. Immers begint lekker skaten pas als je truucjes kan leren en wat heb je daar all...

Skateboarddeal | Stunstep aanbiedingen 

Het meeste voordeel verkrijgen bij de aankoop van een skateboard of stuntstep kan alleen in onze online skateshop. Wij maken voor onze klanten speciale skateboard startpakketten, waardoor je altijd de beste skate deal krijgt. Immers begint lekker skaten pas als je truucjes kan leren en wat heb je daar allemaal voor nodig ? 

Skateboarddeal met grindrails

Als beginner skateboard je het liefst veel en vaak, met een grindrails kun je in een vroeg stadium al beginnen om sliden te oefenen, als je grindrails laag genoeg zet, kun je erop aanzetten zonder ollie te maken. Het sliden op een grindrails geeft een spectaculair gevoel tijdens skateboarden. Dus de eerste aanrader is een Skateboardeal met grindrails. 

Skateboarddeal met Skateramp 

Een skaterampje voor thuis is spectaculair en daarom favoriet bij onze skateboarddeals. Kun je nog niet springen met je skateboard, wat ze de ollie noemen :) Maak het je niet te moeilijk en begin het skateboarden met een skateboard jump ramp. 

Stuntstepdeal

Wederom zijn de stuntstepdeals voorzien van een step met jumpramp, verschillende deals van steppen met grote en kleine skate- ramps. 

 

 

 

Minder
Meer lezen