Longboards voor beginners


In onze skateshop vind jij de absolute top beginner longboards voor jong en oud. Als beginner zal je graag naar Pintail longboards en Freeride longboards kijken. Deze shapes zijn favoriet van elke skater. Met name de pintail longboard zijn onder beginners erg populair vanwege het Surfboard vormige deck. Onze beginner boards zijn van kwaliteit en...


In onze skateshop vind jij de absolute top beginner longboards voor jong en oud. Als beginner zal je graag naar Pintail longboards en Freeride longboards kijken. Deze shapes zijn favoriet van elke skater. Met name de pintail longboard zijn onder beginners erg populair vanwege het Surfboard vormige deck. Onze beginner boards zijn van kwaliteit en niet duur in aanschaf, zo zul je nooit spijt krijgen van je aankoop bij skate-4-kids.

Pintail Longboard beginner 

Beginnende longboarder zal veel plezier hebben met een pintail. Omdat bij de pintail de trucks en wielen onder het board zijn gemonteerd en niet er doorheen steken zoals bij dropthrough, freestyle of freeride boards, ligt het board hoger van het wegdek. Het voordeel dat je board hoger ligt komt met het maken van bochten goed van pas. Met je pintail longboard maak je dus eenvoudiger bochten en kun je al pushend langer blijven rollen. 

Goedkoop Longboard beginner 

Een goedkoop longboard voor een beginner, durf je dat wel aan? Wat is eigenlijk een goedkoop longboard? Als skate en longboard specialist zullen wij zeggen dat alle longboards onder de 100,- van mindere kwaliteit zijn, maar zul jij het verschil merken als beginner? Het grootste verschil zit hem uiteraard in het board. De goedkoper longboard producenten weten namelijk slim te besparen op de afkomst van het hout. Zo zullen duurdere longboards van Canadian maple gemaakt worden en de goedkopere van Chinees Maple hout. De flex daarvan is wat minder, maar het optimaal gebruiken van de flex in je board zal pas van toepassing worden als je eenmaal een gevorderde longboarder bent. 

 

Minder
Meer lezen
per pagina