Filter

Ramps & Rails

Skateramp voor thuis | grindrails voor thuis

Kinderen willen graag springen, grinden en stunten met hun skates, skateboard of step. Met de mini- skateramps, grindrails of de airbox large van Rampage Skate Ramps, bouw je gemakkelijk op de oprit een klein skatebaantje. De schansjes zijn van hardplastic en daarmee voldoende sterk om skatende kinde...

Skateramp voor thuis | grindrails voor thuis

Kinderen willen graag springen, grinden en stunten met hun skates, skateboard of step. Met de mini- skateramps, grindrails of de airbox large van Rampage Skate Ramps, bouw je gemakkelijk op de oprit een klein skatebaantje. De schansjes zijn van hardplastic en daarmee voldoende sterk om skatende kinderen de plezier van hun leven te bezorgen zonder naar een skatebaan of skatepark te hoeven gaan. Waterbestendige skateschans voor kinderen in het klein en in het groot. 

Skateramp klein en groot

De kleine launchramp is 15cm hoog en 40 cm breedt geschikt voor de kleine onervaren skater, maar erg leuk en veilig om je eerste truucjes op te leren. Wij adviseren deze kleine skateramp te combineren met mini- double airbox om je baan wat variatie te geven. Bekijk ook onze skateramp voordeel pakketten. 

Startpakket ramp en grindrails 

Voor de echte stunters hebben we startpakketen met grindrails en een ramp in cominatie met een stuntstep of skateboad. Let wel dat je tentijde van skaten op en over de schansjes altijd een skatehelm draagt, of in elk geval voldoen protectie draagt. Een startpakket zorgt direct voor veel skate plezier in en rond het huis, je bent meteen klaar voor het echte werk zodoende goed te leren skateboarden of stunten met je step. 

Skateboard startpakket  |  Stuntstep startpakket |  Skateramps voordeelpakket 

Minder
Meer lezen