Retro Rolschaatsen

De aller beste Retro Rollerskates vind je bij skate4kids, ook voor Dames en Heren. Wij bieden een compleet assortiment van retro rolschaatsen, want ze zijn niet alleen retro doordat ze blauw zijn met gele strepen, nee hoor de retro skates kenmerken zich temeer door de zachte  hoge schoen, met of zonder hakje en uiteraard de mooie Vintage kleuren...

De aller beste Retro Rollerskates vind je bij skate4kids, ook voor Dames en Heren. Wij bieden een compleet assortiment van retro rolschaatsen, want ze zijn niet alleen retro doordat ze blauw zijn met gele strepen, nee hoor de retro skates kenmerken zich temeer door de zachte  hoge schoen, met of zonder hakje en uiteraard de mooie Vintage kleuren. Neem een kijkje in ons assortiment en let daarbij op of ze op voorraad zijn danwel binnen 4 werkdagen geleverd. Mocht je er haast bij hebben, laat het ons even weten dan kijken we direct even in ons uitgebreid voorraad systeem of bij de leveranciers. Mocht je opzoek zijn naar een bijzondere rolschaats, of wil je hem zelf samenstellen? Dat kan uiteraard ook, bel hiervoor even met onze klantenservice. Wij maken jou rolschaatsen graag onvergetelijk! 

Rolschaatsen Vintage

De retro rolschaatsen met echte vintage kleuren bekijk je in ons aanbod van Rio Rollerskates, Rookie Rolschaatsen en niet vergeten de nieuwe range van Playlife. De playlife rolschaats is uitermate geschikt voor kinderen en volwassenen met een zeer scherpe prijs. Ook deze skates zijn verkrijgbaar in oude vintage kleuren, zoals blauw met goud. 

Minder
Meer lezen