Skateboard

 

Skate-4-kids, specialist in compleet skateboards voor alle doelgroepen. Koop een goed skateboard voor beginner en gevorderden, ons ruime assortiment aan complete skateboards geeft je doelgericht een goed overzicht van betaalbare skateboards. Voor ervaren skaters hebben wij uiteraard alle boards onderdelen,  trucks, wielen, lagers en accessoires...

 

Skate-4-kids, specialist in compleet skateboards voor alle doelgroepen. Koop een goed skateboard voor beginner en gevorderden, ons ruime assortiment aan complete skateboards geeft je doelgericht een goed overzicht van betaalbare skateboards. Voor ervaren skaters hebben wij uiteraard alle boards onderdelen,  trucks, wielen, lagers en accessoires. Voor de kleinere skateboarders hebben we Mini-Size Skateboards waarmee het maken van de eerste tricks een stuk eenvoudiger wordt gemaakt omdat het board beter aansluit. Tot en met 8 jaar zijn deze boards uitermate geschikt afhankelijk van je lengte. 

Skateboard Compleet | Maattabel

Wij bieden een breed assortiment aan complete skateboards in verschillende prijscategorieen en maten. Bij het kopen van een compleet skateboard is het belangrijk de maat te bepalen. Check de maattabel hieronder om te bepalen welke maat het beste bij jou of je kind past. 

 skateboard-maattabel3.png 

Minder
Meer lezen
per pagina