Skateboard Compleet


Koop een compleet skateboard als je begint met skateboarden of kies ervoor om zelf een skateboard samen te stellen. Wij geven je graag advies bij het kiezen van een compleet skateboard om mee te beginnen. Ook als je al een ervaren skater bent, geven wij graag advies over onze producten en kunnen we desgewenst meer detail info doorspelen als je e...


Koop een compleet skateboard als je begint met skateboarden of kies ervoor om zelf een skateboard samen te stellen. Wij geven je graag advies bij het kiezen van een compleet skateboard om mee te beginnen. Ook als je al een ervaren skater bent, geven wij graag advies over onze producten en kunnen we desgewenst meer detail info doorspelen als je extra vragen hebt over de concave of shape.

Compleet skateboard Mini of Full-size?  

Voor kinderen of kleinere skateboarders hebben wij mini of kortere complete skateboards, perfect om mee te beginnen als je goed wilt leren skateboarden. De mini completes varieren in breedte van 7.25 inch tot 7.5 maar zijn in lengte een stukje korter. Hierdoor kan een kleiner persoon of een kind gemakkelijk met de juiste houding op zijn board staan en wordt het eenvoudiger om je eerste trucjes te leren. Zo leer je sneller met je mini skateboard een ollie of kickflip te maken, dan met een langer en breder full-size skateboard. 

Kinder skateboard compleet

Kinder skateboards van kwaliteit vind je in de categorie mini skateboards. Deze skateboards zijn geschikt voor kids onder de 10 jaar die serieus willen gaan skateboarden. Het andere assortiment skateboards voor kinderen die wij aanbieden zijn speelgoed skateboards. De speelgoed skateboards zijn in aanschaf onder de 40,- Euro. Alles boven de 40 euro van onze skateboards complete zijn van goede kwaliteit voor beginnende skaters. Wanneer je als kind echt goed wilt leren skateboarden, kies dan voor een professioneel skateboard voor kinderen, met de deckbreedte vanaf 7.0 tot maximaal 8.0 inch. Dan praat je wel over een professioneel skateboard vanaf 80 Euro van merken zoals Globe, DVS, Element en anderen merken. Deze skateboards zijn voorzien van de beste onderdelen en hebben een langere levensduur. 

Minder
Meer lezen
per pagina