Kinder Skateboards

 Kinder skateboard koop je bij de kinder skatespecialist Skate 4 Kids. Wij bieden een breed en divers assortiment skateartikelen voor kids. In deze categorie vind je een overzicht van alle skateboards voor kinderen. Het is een mengelmoes van budget skateboards, de semi-pro tricks skateboards, goedkope penny boards, longboards en waveboards. Ook ...

 Kinder skateboard koop je bij de kinder skatespecialist Skate 4 Kids. Wij bieden een breed en divers assortiment skateartikelen voor kids. In deze categorie vind je een overzicht van alle skateboards voor kinderen. Het is een mengelmoes van budget skateboards, de semi-pro tricks skateboards, goedkope penny boards, longboards en waveboards. Ook bieden wij complete starterspakketten aan met aantrekklijke korting.

Wij adviseren

Weet je niet zo goed of je kind het skateboarden leuk gaat vinden en ben je bang dat het board na een maand in de hoek beland? Geen zorgen, wij hebben altijd leuke en kwalitatief goede boards in de aanbieding. Met een cruiserboard of penny kun je goede de eerste stappen op een skateboard ervaren. Deze boards hebben grote en zachte wielen. Hierdoor rol je lekker over de wat ruwere ondergronden. Ideaal voor op straat of de stoep. Een leuke aanbiedingen zijn bijvoorbeeld de Voltage Cruiser en het Playlife 22'' Penny board Zwart.

Ook bieden we skateboards aan met leuke prints van je favoriete superhero of film. De prijs van deze boards ligt vaak rond de 30 euro en zijn minder geschikt voor tricks of in een skatepark vanwege de wat mindere kwaliteit materialen. Voor skateboards van semi-pro kwaliteit geschikt voor tricks en in een skatepark verwijzen we je naar onze categorie mini skateboards (kinderen tot en met 8 jaar) of beginner skateboards.

Minder
Meer lezen
per pagina