Stuntstep Slamm

Stuntstep Slamm

Stuntstep kopen? Slamm scooters absolute nr 1 

De stuntsteps van Slamm scooters zijn met zekerheid te zeggen de meest betrouwbare steps. Je koopt een Classic Slamm stuntstep al voor 99,95 en in sommige gevallen zelfs nog goedkoper. Het Stuntstep merk Slamm staat voor prijs- kwaliteit en uitstekende garantie voorwaarden. Daarbij zijn alle onderd...

Stuntstep kopen? Slamm scooters absolute nr 1 

De stuntsteps van Slamm scooters zijn met zekerheid te zeggen de meest betrouwbare steps. Je koopt een Classic Slamm stuntstep al voor 99,95 en in sommige gevallen zelfs nog goedkoper. Het Stuntstep merk Slamm staat voor prijs- kwaliteit en uitstekende garantie voorwaarden. Daarbij zijn alle onderdelen van Slamm gemakkelijk verkrijgbaar en vervangbaar. Daarnaast is het altijd leuk om je stuntstep van slamm uit te breiden met Pegs voor op je wielen. Met Pegs van Slamm kun je lekker grinden over stoepranden en grindrails. Begin je met steppen en stunten? Dan ben je verzekerd van een goede aankoop als je kiest voor Slamm. 

Slamm stuntstep wielen

Koop je een stuntstep wiel van slamm, dan zitten er de lagers meestal al in. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor verrassingen komt te staan. Je kunt het wiel gemakkelijk monteren door de assen los te draaien, het nieuwe wiel voor het oog te houden en de assen terug er doorheen te steken. Aandraaien en je bent weer klaar om lekker te stunten met je Slamm step. Overigens zijn de stunstep wielen van slamm ook geschikt voor alle overige merken steps. 

 

Minder
Meer lezen